한식 어벤져스 메뉴, 타노스급 ◥◣‸◢◤ "돼지고기 레시피" *My Home Recipe in Korea/韓國料理 #돼지고기김치볶음 #泡菜炒猪肉 #豚肉とキムチの炒め #StirfriedPorkandKimchi ※Ingredients(재료) -Sliced Pork Shoulder/돼지고기 앞 다리살 : 400g -Kimchi/김치 :550g -Spring Onion/대파 :50g -Onion/양파 :150g -Crushed Garlic/다진마늘 :2tbsp -Soy Sauce/간장 : 1tbsp -Cooking Oil/식용유 : 1tbsp -Sugar/설탕 : 2tbsp -Perilla Seed-Oil/들기름 : 1tbsp ※Details 1.PREPARING INGREDIENTS ⓐ1st, remove the inside(fillings)of the kimchi/먼저 김치 속을 제거해주세요 ⓑCutting Kimchi good size in one bite/한 입에 먹기 좋은 사이즈로 김치를 잘라두시고용 ⓒPreparing vegetables ; ①Onion②Spring Onion/'양파'와 '파'를 준비해둡니다 2.MARINATE THE PORK ONLY 30 MINUTES ⓐ1st,Pork cuts in a good size to eat/돼지고기 역시 먹기 좋은 크기로 잘라주세요 ⓑAdd soy sauce, chopped garlic, sugar and marinate at least 30mins/ 간장, 다진마늘,설탕을 넣고 버무린 후 30분간 양념을 재워둡니다! 3.SEASON THE KIMCHI ; add ①crushed garlic②perilla seed-oil/ 속을 뺀 김치 양념을 더 해줍니다. '다진마늘', '들기름'을 넣어주세요 4.STIR-FRY PORK&KIMCHI ⓐPut cooking oil in the frying pan/식용유를 팬에 둘러주시구요. ⓑStir fry pork&Kimchi/'김치'와 '돼지고기'를 볶아줍니다 ⓒAdd sugar,Onion and spring onion/설탕과 준비한 채소를 넣으면 끝! This goes very well with SOJU. Easy cook with MYHOMEREICPE (づ。◕‿‿◕。)づ ※Contact : labemolon82@gmail.com
#Koreanfoodrecipe #韓國料理 #韩国料理 #Koreanfoodrecipe #MHR #Myhomerecipe #MolonLabe #Bulgogi #Kimchi #Koreanbbg #bibimbab #Korea #food #Manngchi #韓国料理 #कोरियाई भोजन #Comidacoreana #KoreanischesEssen #Koreanongpagkain #الطعام الكوري #อาหารเกาหลี #Koreyemeği #MónănHànQuốc #Koreanngapagkaon
Comments
Post a Comment