자타공 '애기' 입 맛인데 (◕౪◕✿) 맛있어요-* :::::: About 'Cucumber Kimchi' :::::: You know 'Cucumber Kimchi'? Cucumbers cut lengthwise, slit open, and stuffed with a mixture of chives, garlic, and red chili powder. Makes a crunchy and refreshing summer kimchi. You try, you will love me ƪ( ˘ ⌣˘ )ʃ Sge Bye! *My Home Recipe in Korea/韓國料理 #夹料黄瓜泡菜 #キュウリキムチ #오이소박이김치 ※Ingredients(재료) -Cucumber/오이 : 5 -Chives/부추 : 300g -Onion/양파 : 160g -Carrot/당근 : 120g -Coarse Salt/굵은소금 : 30g -Curhsed Garlic/다진마늘 : 2tbsp -Sugar/설탕 : 2tbsp -Salt/소금 : 1/2tbsp -Salted Shrimp/새우젓 : 2tbsp -Red Pepper Powder/고춧가루 : 1cup(8oz) -Sesame Seed/통깨 : 2tbsp -Fish Sauce(Anchovy)/멸치액젓 : 3tbsp ※Details 1.BLANCH CUCUMBER ONLY 20 SECONDS ⓐCover with water, add 1 tbsp of salt/ 오이가 잠길 정도로만 물을 붓고, 소금 1tbsp 넣어주세요 ⓑBlanch cucumber in hot water for 20 seconds only/ 뜨거운 물에 딱! 20초 정도만 넣어 데쳐줍니다 ⓒCold cucumber under cold water/ 찬물에 식혀 두세요. ※ 오이를 살짝 데쳐 두시면, 아삭아삭 함을 오래 즐기 실 수 있어요. 2.SPLIT,SALT CUCUMBER ONLY 30 MINS ⓐCut and split the cucumber lengthways/ 오이 위 아래를 자른 후 길게 십자를 홈을 파주세요 ⓑA layer of cucumber sprinkles salt/소금이 잘 베이도록 겹겹히 뿌려주세요. ⓒSalting only 30 minutes/30분 정도 절여둡니다. 3.PREPARING KIMCHI FILLING ; ①Chives②onion③Carrot/ 김치 속 재료 ; ①부추②양파③당근을 준비해 둡니다 4.RECIPE KIMCHI SEASONING ⓐPut all ingredients in a large mixing bowl/ 준비한 재료를 큰 대야에 넣어주시구요 ⓑMake a seasoning ; ①Fish sauce②salted shrimp③crushed garlic④sugar⑤chili powder⑥salt⑦sesame seed/ 오이김치 '속 재료'를 만들어 볼께요. 멸치 액젓,다진마늘 등을 넣어잘 섞어주시면 됩니다(영상참조) 5.STUFF KIMICH FILLING -Stuff each cucumber with a portion of the Kimchi filling/ 각 각의 오이 속을 만들어 둔 재료로 채워두시면 끝!! Easy cook with MYHOMEREICPE (づ。◕‿‿◕。)づ ※Contact : labemolon82@gmail.com
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